Page content

Voor ondernemers die aandacht willen trekken

Herken jij dit? Je hebt als ondernemer/bedrijf een product of dienst, waarvan jij denkt dat iedereen (of jouw specifieke doelgroep) het zou moeten hebben of er over zou moeten horen (geweldige USP’S) en toch…

Van 100 naar 0 in een paar weken

Twee jaar lang hadden mijn vriendin en ik gewerkt aan een boek. Lyrisch enthousiast waren we toen het eindelijk klaar was. Maar in plaats van succes kregen we enorm veel kritiek over ons heen. Het enthousiasme maakte plaats voor teleurstelling en frustratie.

De grote omslag

Van de ene op de andere dag veranderde alles. Video’s gingen viraal, de pers, radio, tv en online platformen liepen (en lopen nog steeds) de deur plat en op Facebook ontvangen we honderdduizenden positieve reacties. Er werd zelfs een wetenschappelijk onderzoek gestart over ons onderwerp. Hoe kon dit zo snel veranderen?

En nu jij.

Ik hoor je bijna denken: Wat leuk voor jullie, maar wat heb ik daaraan? Hoe ga ik met mijn dienst of product de aandacht krijgen? Leent mijn dienst of product zich wel voor grootschalige aandacht? En hoe krijg ik dat voor elkaar?

Elk product of dienst waar een waarom achter zit, of waarde biedt aan andere, heeft het in zich om veel aandacht te genereren. Het enige dat je hoeft te doen, is een strategie bedenken die dit ondersteunt en originele content creëren. Je zult lef moeten tonen en buiten de gebaande paden moeten, kunnen en willen denken.

Samen in 5 stappen naar meer aandacht

Hoe kom jij nu zover? Wat ik zelf aan den lijve heb ondervonden, is dat ik zo blind als een paard ben als het op mijn eigen business aankomt. Verse blikken, feedback en vernieuwende ideeën die andere mensen hadden, brachten mij een stuk verder.

Tijdens een vier uur durend seminar/workshop (dat op 16 september 2017 geven), willen wij jou daar graag bij helpen. Met behulp van de 5 stappen, ga je zien hoe jij dit kunt gaan bereiken. Door samen met andere ondernemers te sparren, krijg je een frisse blik op jouw eigen business en de mogelijkheden om meer aandacht te krijgen.

Onderwerpen die aan bod komen

  • Intentie boven doelstelling
  • Humor verkoopt beter dan usp’s
  • De blinde vlekken
  • Strategie en plan ontwerp
  • Hoe maak je content die impact heeft
  • Media aandacht krijgen

We dagen jou tijdens dit seminar/workshop uit (als je dat durft) om alle maskers, excuses en beperkende gedachte over boord te gooien en een keer echt out of the box te denken.

Je gaat naar huis toe met een nieuw idee, of je krijgt je geld terug

Ontdek nu jouw eigen blinde vlekken en kansen. Meld je hieronder aan voor dit bijzondere evenement.

De plaatsen zijn beperkt en voor de eerste 50 aanmeldingen geld een aangename korting. Kaarten zijn verkrijgbaar via de evenementen pagina.

Klik hier voor het evenement

Comment Section

0 reacties op “Voor ondernemers die aandacht willen trekken

Plaats een reactie


*