Ervaar in 3 uur wat ons geheim voor een goede pitch of presentatie is.

Wanneer is een pitch of presentatie geslaagd? Als je de aandacht krijgt en weet vast te houden.

Hoe doe je dat?

Door een ingestudeerd verhaaltje op te dreunen of door er werkelijk te staan en gevoeld te worden?

In onze workshop gaan wij voor het laatste. Niet door allerlei 'trucjes' aan te leren, maar juist door bij jou het onderliggende gevoel, de passie, het enthousiasme of de kwetsbaarheid te stimuleren of te ontdekken.

Volgens ons is dat namelijk de sleutel voor een goede pitch.

In een kennismakingsworkshop laten we je ervaren hoe wij dat doen.

Geinteresseerd? Meld je hieronder aan.

Bel ons op: 06-50401314 of maak eerst kennis via de introductie workshop

Geen verhaal maar IMPACT

Vorige week de workshop van Videomeesters gevolgd. Enorm leerzaam! Ik heb in het verleden aardig wat interviews gegeven en deed dat heel zakelijk. "Ik" was er niet bij. Wel met mijn verstand, niet met mijn gevoel. Tijdens de workshop heb ik gezien en gevoeld dat dat nou juist het verschil maakt tussen wel of niet bij mensen binnen komen. Mensen raken. Hoe goed je verhaal ook is, als het uit je hoofd komt en niet uit je hart, blijft het niet bij mensen hangen, maakt het weinig indruk en heb je dus weinig impact!
De duidelijke afspraken die vooraf gemaakt werden, en de plezierige en ongedwongen begeleiding van Niels, Peter en Anke, zorgden voor een veilige omgeving en prettige sfeer. Daardoor heb ik iets bij mezelf kunnen doorbreken. De workshop heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik zou willen dat Iedereen die impact wil hebben, zichzelf deze workshop zou gunnen!

Marleen Dresscher

A safe space to show myself

A great workshop about how to have a greater impact on people through public speaking and being in front of a camera. I attended their workshop and got honest feedback from the group/facilitators. Afterwards i could see myself on video. I can highly recommend it!! Very professional and they created a safe space for us to show ourselves.

Pål Buntz


Eerst uitproberen, dan pas investeren

meer impact met jouw pitch of presentatie

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je dacht te inversteren in een voor jou nuttige workshop maar uiteindelijk viel het je toch een beetje tegen.

Bij Videomeesters willen wij er zeker van zijn dat jij de juiste keuze voor jou zelf maakt. Daarom kun je bij ons laagdrempelig uitproberen of onze workshops iets voor jou zijn.

Zo weet jij zeker dat je een workshop gaat volgen die aan jouw verwachtingen voldoet.

Meld je hieronder aan voor de introductie workshop en ervaar hoe jij meer IMPACT kunt krijgen met jouw pitch of presentatie.

Meld je hier aan voor de kennismakingsworkshop.

Op regelmatige basis geven wij deze kennismakingsworkshops. Zo kun jij laagdrempelig kennis maken met onze unieke methode. We rekenen voor deze boeiende workshop slechts €75,- Mocht je na deelname aan deze kennismakingingsworkshop besluiten om een dag workshop te gaan volgen, dan wordt het bedrag van de kennismakingsworkshop in mindering gebracht. De kennismakingsworkshops worden door het hele land gegeven. Voor een overzicht van de data bezoek je de agenda. De plaatsen zijn beperkt dus wacht niet te lang met aanmelden.

Meld je hier aan