Zie hoe anderen jou zien en kom zo tot een boodschap met “IMPACT”

VIDEO EN FEEDBACK ALS MIDDEL OM TE ZIEN HOE ANDEREN JOU ZIEN

Wij geloven, dat als wij mensen communiceren vanuit ons pure Zelf, wij gezamenlijk een betere wereld creëren.

Uit eigen ervaring weten wij hoe confronterend het is om voor een publiek of een camera te staan. Feilloos wordt blootgelegd of we spreken vanuit ons Zelf of een aangeleerd verhaaltje opdreunen. Niet voor niets staat spreken in het openbaar te boek als een van de grootste, zo niet de grootste, angst van mensen.

In een veilige omgeving creëren wij de mogelijkheid voor deelnemers om juist die angst te overwinnen en bij hun “eigen” boodschap te komen. Een boodschap met IMPACT.

Dankzij video kun je jezelf terug zien. Maar hoe jij overkomt op anderen weet je nog steeds niet. Pas als anderen daarbij feedback over jou geven, ervaar je hoe jij door anderen gezien wordt en hoe jouw boodschap overkomt. Feedback op “hoe jij overkomt” helpt je om authentiek te zijn en jouw boodschap met IMPACT te brengen. Confronterend? Ja nogal, maar zo leerzaam! “Feedback” van een enkele persoon is vaak niet meer dan een mening. Daarom krijg je tijdens onze workshops van een groep deelnemers gerichte feedback, waardoor jij als deelnemer geholpen wordt jouw boodschap met IMPACT te brengen.

WAT BRENGT DEZE WORKSHOP JOU?

 • Je gaat ervaren hoe jij nu overkomt
 • Je krijgt direct terugkoppeling over je inhoud, je houding, je uitstraling
 • De terugkoppeling komt van de mede deelnemers en van de facilitators
 • De terugkoppeling kun je vervolgens zelf toetsen door naar je eigen video te kijken
 • Door naar anderen te kijken die presenteren, leer je de verschillen te zien tussen jou en de ander. Vaak herken je daar dingen in van jezelf
 • Tezamen verhoogt het jouw effectiviteit in het overbrengen van een boodschap
 • Het verhoogt jouw inzicht in jezelf: je sterke punten, je zwakke punten
 • Je gaat naar huis met een koffer vol suggesties, ideeën, hints, inzichten, over je persoonlijke effectiviteit

“IMPACT” hebben is niet iets wat je leert, maar ERVAART!

GRATIS waardevolle tips!

Via de onderstaande link kun je je direct aanmelden voor een GRATIS Skype sessie. Tijdens deze sessie krijg je waardevolle tips over hoe jij jou boodschap met meer IMPACT kunt over brengen. Natuurlijk kun je tijdens deze sessie ook al je vragen stellen. Normaal rekenen we €47,- voor deze dienst, maar voor jou is hij tijdelijk helemaal GRATIS!

.

GRATIS Skype sessie

Deze sessie van 15 minuten is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Klik op de “direct toegang” knop hier onder en laat jouw gegevens achter. LET OP! We sturen je een bevestigingsmail zodat we zeker weten dat jij het bent die zich heeft aangemeld. Deze mail kan in jouw spambox terecht komen. Nadat je deze mail bevestigt hebt, ontvang je van ons nog een mail. Hierin staat hoe en wanneer de Skype afspraak kan plaats vinden.

Hoeveel IMPACT wil je ervaren?

Hoe kunnen wij jou het beste van dienst zijn? Voor de een is een dag workshop voldoende. De ander wil op een nog dieper niveau veranderingen doorvoeren. Weer een ander wil voor langere periode ondersteuning krijgen.

Workshop IMPACT

 • Dag workshop: “zie hoe anderen jou zien”
 • 2 feedback video’s

€ 550,-

Workshop DEEP IMPACT

 • 2 Daagse intensieve workshop: “zie hoe anderen jou zien”
 • Individuele aandacht
 • 3 feedback video’s
 • Toegang tot online community

€ 990,-

10 maanden DEEP IMPACT

 • 10 maandelijkse workshops: “zie hoe anderen jou zien”
 • Maandelijkse feedback video
 • Persoonlijke begeleiding
 • Toegang tot online community
 • Interview video over jouw onderneming

€ 2.900,-


Tevredenheidsgarantie!

De workshops die wij geven zijn zoals gezegt diepgaand. Dit houd in dat wij aan iedere deelnemer voldoende aandacht willen besteden. Daarom zijn er slechts een beperkt aantal plekken per workshop beschikbaar. In het geval dat jij niet het idee hebt iets opgeschoten te zijn met deze workshop doen wij niet moeilijk en geven je dan gewoon je geld terug.

. De “IMPACT” van de workshop’s op anderen

Ik dacht dat de video’s die ik maakte prima in orde waren

Al jaren maakte ik video’s met, naar mijn idee, geweldige inhoud. Daarom snapte ik er niets van dat er niet meer respons op kwam. De feedback van de groep deed mij inzien hoe erg ik de plank mis sloeg. Ik heb nu meer inzicht in hoe ik overkom als ik “mijn verhaal” vertel en hoeveel meer impact ik heb als ik dichter bij mijn gevoel blijf. Bram Schellekens

Ik wist niet dat mijn verhaal zoveel krachtiger kon zijn

Al jaren vertel ik wat ik doe en hoe ik dingen doe. Hoe geweldig mijn bedrijf is en hoe goed ik daarbij mensen help. Wat ik niet in de gaten had was dat wanneer ik met mensen deel waarom ik doe wat ik doe, dit veel meer IMPACT heeft en mijn boodschap veel beter overkomt Frits van den Boom

Deze workshop heeft op de meeste mensen grote IMPACT. De facade valt weg en wat overblijft is echt en authentiek. P.S. Als je weet hoe anderen jou zien, weet je of jouw boodschap IMPACT heeft of niet P.P.S. Door oprechte feedback van anderen leer je het snelst P.P.P.S Maak gratis kennis via Skype met deze effectieve methode