Expertsessie - Screenforce presenteert Nigel Walley

Screenforce is de Nederlandse TV-marketingorganisatie. Ze helpt adverteerders en mediabureaus om het beste te halen uit reclame rond premium content. Screenforce verzorgt informatie over TV en andere premium videoplatforms, biedt services voor adverteerders en bureaus en vertegenwoordigt de belangen van alle Screenforce-zenders.

‘Screenforce presenteert’ is een online format waarbij 1 spreker of topic centraal staat.

Nigel Walley is Keynote spreker rondom het thema ‘Addressable TV’. Vanuit Engeland presenteerde Walley de stand van zaken en behandelde hij verschillende manieren waarop Addressable TV kan worden ingezet. Walley is oprichter en marketing director bij het Engelse mediastrategie consultancybureau Decipher en publiceerde vorig jaar een whitepaper over dit onderwerp met als titel ‘The Emerging Context for TV Addressability’.

Zoom, chat, Q&A sessie

Deze Kennis-sessie werd live aangekondigd en becommentarieerd vanuit een centrale studio, gebouwd op kantoor bij Screenforce in Amsterdam. Naast een presentatiedeel was er ook een online workshopgedeelte. Het slide deck van Nigel werd via een bijzondere technische oplossing door collega’s in Amsterdam bediend.  De sessie was interactief. Een slido moderator voorzag Screenforce host Michel van der Voort in de juiste vragen, live gesteld door de deelnemers.

Project:
Webinar-expertsessie

Opdrachtegever:
Screenforce

Diensten Videomeesters:
Livestream | Online Meeting design | Interactieve Chat reporter | ZOOM expertise

Budgetindicatie:
€ 5.000